Приложение на ехограф за COVID-19 диагностика



Клинично приложение на ехографа

1.  Специализиран режим за установяване на промени в белите дробове. 2.  При механична вентилация се определя диаметърът на въздушните пътища за избор на съответстващ диаметър на тубуса. Следят се движенията на диафрагмата и се настройва режимът на вентилатора. 3.  При ЕСМО (Extracorporeal membrane oxygenation) се подпомагат съдовите достъпи, наблюдават се съдовете и се повишава ефективността на хирургията. 4. При настъпване на кардиологични усложнения се извършва измеване на сърдечната функция, оценка на диастоличната функция с тъканен Доплер – TDI, проследяване движенията на миокарда с tissue tracking и др. 5. INeedle – функцията за подобрена визуализация на иглата спомага за по-лесно и бързо извършване на пункции. iTouch осъществява оптимизация на образа с натискането на един бутон и позволява на клиницистите да получат бързо добър образ.

 

Характеристики



Инфекциите, асоциирани със здравеопазването (HAI), са едно от най-големите клинични предизвикателства, които могат да застрашат живота на пациента. Проучване в САЩ разкрива, че 4.8% (542-ма) от анкетираните 11282-ма пациента, са имали поне един случай на HAI. А годишните разходи, свързани с такива инфекции в САЩ, достигат до 45 милиарда долара.

Дезинфекцията на медицинско оборудване играе решаваща роля за постигане на високо ниво на клинична безопасност и може да окаже явно влияние върху резултатите от грижите за пациентите. Mindray включва модерния, изчистен дизайн и съвременни технологии във всичките си устройства, за да гарантира, че решенията за дезинфекция могат да отговарят на всички болнични стандарти за почистване на медицински изделия и да предпазват както пациентите, така и лицата, полагащи грижи от риска от инфекция.






Ехографски решения Mindray срещу COVID-19
BOEC