Среща на Nuewa Club в Хърватия 2023

    АГ форумът на Mindray отново събра на едно място европейски топ специалисти


Ежегодния форум Mindray NuewaClub тази година се състоя в Ловран, Хърватия. Поканени бяха изтъкнати специалисти от различни европейски държави да споделят достижения и опит в областта на женското здраве. Радваме се, че българският опит беше високо оценен, в лицето на българския лектор - д-р Жени Панайотова, както и всички български представители. Благодарим на цялата българска делегация, която стана част от събитието. Клубът предостави академичен и социален форум, където експерти в областта на акушеро-гинекологията имат възможност да обменят идеи и да споделят своя опит в областта на технологиите за здравеопазване на жените. Все по-сериозните фертилни проблеми в света, правят споделянето на всякакъв научен прогрес изключително ценен и важен.
Интересни и полезни теми бяха: 3D/4D Hysterosalpingo-Foam Sonography (HyFoSy) в оценката на проходимостта на тръбите, Използването на 3/4D за морфологична и функционална оценка на развитието на плода, PAS аномалии в ранна бременост, Детайлна невросонографска оцена на феталния мозък и др.
Предишната среща на Mindray Nuewa Club се проведе в Букурещ, Румъния, където е и централата на Mindray за Централна и Източна Европа!
А ние нямаме търпение да станем част от следващата надграждаща среща на Nuewa Club през 2024 г. Ако искате да станете част от Nuewa Club свържете се с нашите представители.
А дотогава ни очаква другото важно събитие на Mindray - ClubResona, с фокус Радиология, Гастроентерология и акценти контраст (високо-кадрови), еластография (високо-резолюционна) и др. Форумът ще се проведе на 18 ноември в Рим, Италия.




Седмици на кариерното ориентиране в Инфинита
BOEC