ИНФИНИТА извършва гаранционна и следгаранционна поддръжка на ехографски системи и друга медицинска апаратура, както и ремонт при настъпила неизправност.
Фирмата разполага със собствен специализиран сертифициран сервиз за медицинска техника, който е обслужван от висококвалифицирани инженери.
Специалисти с дългогодишен опит в своята област ще отговорят на всички Ваши въпроси и ще осигурят технически безпроблемна работа на доставената апаратура.

За всички продукти, предлагани от Инфинита, към които е приложимо гаранционно обслужване, заедно с продукта се изпраща гаранционна карта с условията на гаранцията.

В случай на установена неизправност на продукта в гаранционния срок Инфинита поема и извършва ремонта в обозрим срок по реда на законоустановените норми на българското законодателство.

Гаранционно обслужване – включва се в цената при закупуването на апаратурата. Фирма INFINITA дава възможност за удължаване на гаранцията до 5 години.

Контакт при неизправност на медицинска техника, закупена от Инфинита ООД:

Телефон: 070020640

E-mail: service@infinita-bg.com

Удължаване на гаранцията до 5 години

Това е пълна гаранция за системата, която включва всички разходи за отстраняване на възникнал проблем, включително резервните части и транспорт на сервизния екип, при необходимост.

Внимание: Цената за удължаване на гаранцията важи за апарати, които все още са в гаранционен срок. При апарати извън този срок процентът за удължаване на гаранцията нараства!


BOEC