Кои сме ние?

Инфинита ООД е създадена през пролетта на 2012 г. като професионален доставчик на медицинско оборудване. Компанията е базирана в България, представител на много реномирани международни марки. Основната ни цел е да предоставим оптимизирани по качество-цена продукти и възможно най-доброто и коректно клиентско обслужване. Непрекъснато, но балансирано разширяваме портфолиото си от продукти, производители и области на дейност.

За да осигурим по-добро обслужване, ние не спираме да увеличаваме нашия екип и днес той включва над 20 специалиста в България и Гърция.

Компанията има ISO 9001: 2015 сертификация.

Защо създадохме Инфинита?

Работата в различни местни и международни компании ни даде възможност да видим недостатъците и проблемите в бранша и ни вдъхнови да направим всичко по-добре. Ние постоянно обменяме опит с най-добрите компании и специалисти от целия свят, за да предоставяме иновативни и полезни решения днес, а не утре.

Нашата мисия

Нашата мисия е квалифицирано и честно да съдействаме на нашите клиенти да получат възможно най-доброто решение за определен бюджет и така взаимно да бъдем най-полезни за здравето на българския пациент.

Решенията, които предлагаме

Всички решения на едно място

Инфинита предлага цялостни решения в областта на образната диагностика (ултразвукови системи, ендоскопи, рентгеново оборудване), пациентни монитори и животоподдържащи системи, оборудване за операционни и реанимационни зали, решения за лаборатории и различни консумативи.

Демо център


Инфинита има добре организиран демонстрационен център в София за хуманна и ветеринарна медицина, където могат да бъдат лесно сравнени различни апарати, за да вземете най-добротои информирано решение за Вашата практика.

Гаранция и сервиз


Осигуряваме гаранционно и извън гаранционно обслужване от сертифицирани медицински инженери. Можете да включите Вашия апарат и в нашата програма за поддръжка, за да си гарантирате безпроблемна работа на закупената апаратура.

Нашите партньори

Академия Инфинита

Ежегодно участваме в над 30 специализирани конгреса за хуманна и ветеринарна медицина, в България и чужбина.
Въз основа на дългогодишния си опит основахме Infinita Academy - център за обучения и семинари за различни медицински специалности. Каним български и международно признати лектори.
От ноември 2019 г. нашата Академия разполага със собствена зала, подходяща за всякакъв вид медицинско обучение, с възможност за провеждане на теоретични и практически занятия.

BOEC