Sony предлага иновации в работния процес на изображенията от водещи 4K, 4K3D и 3D технологии. Компанията предлага широка гама от медицински изделия за заснемане и преглед на медицински изображения, от камери до 4K хирургически монитори. Sony предоставя рекордери, принтери и печатни носители.

Лекарството се нуждае от изключително висококачествени и детайлни изображения и Sony Medical е фокусирана да предоставя иновации в медицинските изображения, включително първия OLED медицински монитор и водещата HD 3D технология. Sony Medical устройства се използват в хирургията, радиологията, микрохирургията и ултразвука. Гамата от специализирано оборудване на Sony включва медицински принтери, рентгенови принтери и печатни носители (хартия и филм), камери, монитори и записващи устройства.

Инфинита е официален представител на Sony Medical.

Като официален представител, Инфинита може да ви консултира и посредничи при избора и закупуването и на медицински изделия, предлагани от Sony Medical.

Създадените взаимоотношения на Инфинита със Sony Medical дават възможност всички  заявките директно към производителя и значително съкращава процеса на доставка на продукта до крайния клиент,  което позволява да формираме най-изгодните цени на вътрешния пазар.

Инфинита поддържа складови наличности и предлага продуктите на Sony на много ИЗГОДНИ за България условия.


BOEC